Witam w najbliszym czasie chcę zakupić auto do mniej więcej 15.000zł myślałem na Volvo S40
Renault Clio II Lub Megane ewentualnie Honde Civic ale tylko V-tec co o tym myślicie czekam na opinie i propozycje
ja patrze za samochodem ale do 12 tys i patrze za takimi samochodami: Mazda 323F ale silnik to min 1.8 , Mazda 626 silnik min 2.0 , Nissan Primera P11 2.0 , Nissan Almera N15 1.6
ostatnio głośnio było o tej S40 w Auto Świecie i tym narodowym teście
ale gadałem z paroma użytkownikami i z tego co mówili to samochód jest podobny do Opli
dość często psują się denerwujące drobiazgi także ja zrezygnowałem z tego modelu chociaż za nim tez się rozglądałem.
A po co ci samochód że się rozglądasz za busem
a no właśnie i czemu nie Mazda
Mazda droga w eksploatacji nie podoba mi się, a T4 to tylko do lekkiego liftingu np TV w podsufitce kanapa z tyłu jakieś audio ale ciężko kupić dobrym stanie T4 za 15 tysi
a co myślisz o Civic VI ale sedan i V-Tec a jak nie to Golf IV lub Passat B5 ale on jest podobno dość awaryjny
jezdzilem almera (jako pasazer) powiem ze co do wnetrza jest ogromne duzo miejsca ladnie wykonane zawieszenie tez bardzo fajnie pracuje lepiej tumi od clio I
silnik 1.6 jest dobry powyzej 3tys obrotow dobrze sie zbiera i moment na licznik wskakuje 140km/h
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum