Rafi, Nie chodzi mi o osiągi ale o zawieszenie. Przy ostrej jezdzie sie strasznie wychyla.
przemek2-89, Jak kupisz zadbana to troche posluzy, a jak trafisz na szrot to bedzie lipa. Ale w sumie to moze byc tak z kazdym samochodem. Ale ja osobiescie to nie mam zaufania do francuskiej motoryzacji.
przemek2-89 renówki mają to do siebie że jak nawet raz zaczniesz np kozaczyć (palenie gumy) lub nawet ruszanie z bardzo wysokich obrotów to mogą ci rozwalić poł ośki
i trzeba zamawiać z francji lub niemiec co do zawieszenie zawsze można zmienić co do stanu technicznego to warto podczas kupna auta udać się na stacje kontroli pojazdów zapłacić te 50 czy też 100zł i mamy wszystko co jest zrąbane w aucie warto też luknąć na płyte podłogową od spodu od spodu a żeby to podczas jazdy nie zgubić pasarzera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum