Wysłany: 2007-12-01, 14:20 Co myślicie o tuningowaniu samochodów ?
Witam .
Moim zdaniem jak najbardziej należy tuningować samochody . Auto nabiera charakteru i staje się bardziej widoczne na drodze , w Polsce tuning jest coraz cześciej uprawiany , i powstają firmy które się tym zajmują . Wieć jeśli o mnie , gdybym miał tuningować auto , pewnie bym polecił jakiejś firmie , która się tym zajmuje . Odradzam tuning "wiejski" bo przypał i siara
Ostatnio zmieniony przez Rafi 2008-01-13, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Osobiście uważam że tuning to dobra rzecz ale bez przesady. Tak jak napisał Graba tuning wiejski odpada, Profesjonalny wykonany przez firmę jak najbardziej
mi jezeli chodzi o tuning to podoba sie samochod na duzych pieknych cieniutkich felach http://www.felgi-opony.co...4dc79e6ea7be7c2 i ewenrualnie obnizone zawieszenie jak widze takie autko to poprostu obled
Kiko co do modeli aut to logiczne że nie fiat itp , np. Golfy , Ople , Audi itp bo je się najlepiej tuninguje i jest do nich najwięcej częśći . I to przynajmniej jakoś by wyglądało . Co do tuningu kaszlaka i podbonych to tylko wiejskii tuning.
Adik_adik wyboraź sobie Passata (np.B5) , wciśnij do niego te laki , grill bez znaczka , sportowe zawieszenie i nic wiecej . Samochód bomba
A ja mam auto po tuningu i nie nażekam.Do tego mam felgi niski profil 16".Kolor czarna perła,światła typu lexus(ciemne),dwie działajace rury wydechowe i do tego chip tuning.
Kristoo, toś się troche spużnił z german style BMW było pierwsze bo sam mam w garażu BMW 318i German Style
co do tuningu my z kumplem golfa II z 1991 brak 1 tłumika 2 pusty zamiast katalizatora strumienica wymieniony ECU dla silnika fele 17" na 215 silnik 1.8 wes GT tj kubełkowe fotele z możliwością regulacji całego fotela specjalna tapicerka światła o Jetty II gryl z zaspawanym znaczkiem z tyłu to samo lamy lustro diodowe z przodu xenony po przeróbce z pasatta b6 może wkrótce będzie elektryka szyb ale narazie klepiemy kumpla pasatta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum